Du lever bara en gång, och den gången är nu!

Varför är det så stor skillnad mellan tjejer och killas sexbehov? En kille jag har lite kontakt med nu har väldigt stort sexbehov och det märks hela tiden, för oftast när vi messar med varandra så är det sex vi pratar om. Gjorde det i ett antal timmar i sön bla, sen när jag åkt hem till honom, så blev det lite sånt snack även då. Jag förstår det inte, varför har de ett så jätte stort behov och inte vi tjejer, el iaf inte jag. Och vad är meningen med att skicka bilder på ens intima kroppsdelar, han tycker hela tiden att jag ska skicka sånna bilder, vet inte om det är jag som är gammaldags eller vad. Jag träffar hellre personen i fråga och visar live än skicka bilder, för vem vet vart de bilderna hamnar? På facebook så alla släktingar och vänner kan se en, allra helst som jag som har stor släkt och många har facebook, skulle inte vara allt för kul om det kom ut något sånt där. Räcker med lite fulla bilder. Men det bjuder vi på :) Nej, denna killen är hur go och mysig som helst, men kn bli lite väl mycket sex snack och han kan bli lite för på ibland. Som i sön när jag var hos honom, hade förklarat för honom ett antal ggr under dagen(skrev konstant från kl 14.30 till kl 20 när jag var vid honom) att jag inte ville ha sex med honom den dagen, men ändå så tjatade han när jag var där, sa hela tiden, "men sluta nu" och när jag sen sa nej, så sa han att jag var elak, och till viss grad så kan jag förstå honom, han är en väldigt sexuell person av sig och hade inte haft sex sedan förra helgen. Men ändå, ett nej är ändå ett nej, och sa att jag kunde komma någon annan dag så kanske vi kunde ha sex då. Men när jag dagen efter hörde av mig, mådde han dåligt och ville vara ifred :S Och idag skrev vi massa, men då kunde jag inte komma till honom utan då skulle vi ha sex i min bil?! Tror inte han fattar hur jävla liten den egentligen är, jag har sovit i den. Och den är inte stor någonstans. Och han ville köra doggy då båda var i bilen med stängd dörr. Här är två bilder på hur liten den är.

Och killen jag träffar är kanske 180- 190, han är lång, jag får se upp till honom när jag pratar med honom, så jag förstår inte hur det skulle gå till. Men han skrev sen igen iaf att han var trött så det blev inget, sen vid ca 21 hörde han av sig igen och bad mig välja och massa, då var han fortfarande trött. Förstår mig inte alltid på honom. Sen så skrev han förut idag att han hade känslor för en annan, men om han hade sånna känslor för någon, varför har han då haft ständig kontakt med mig och velat ha sex med mig, och ville att jag skulle komma till honom i sön, sen nu kommer han med detta. Antingen så har han något fel någonstans eller så vill han bara ha en anledning för något. Förstår inte, och allra helst inte när han har varit på mig som satan att han och jag skulle ha sex och jag måste vara skön och allt. Sen frågade jag om tjejen bodde på fastlandet, men det gjorde hon inte, så frågade om hon var utomlands, och det var hon inte, då borde hon bo på gotland, och vad är då problemet, då är det väl bara att ta sig till henne :s Sen så skulle vi inte berätta om att vi haft sex för någon? Lilla vän vi bor på gotland, spelar ingen roll vad man gör. Saker kommer ut! Men vi gjorde iaf inget. Så får se om han hör av sig igen imorgon. Verkligen sjukt söt kille!
 Fin pojk och vill ha honom!
Blir ju förälskad bara man ser honom! Sen att han var intresserad av mig. WOW! :)
Men visade sig sedan att han visst gjort en vän till mig på smällen förra året, hon är inte glad på mig nu för att jag har kontakt med honom :S Var lite sur förut när jag skrev med henne :S Hon ser hennes graviditet som ett barn som heter Maximilian Robert Greve och han ser det som en klump och att det är pinsamt att hon döpt de, men borde ju varit så pass utveckalt så att man kunde se att det var en kille eftersom hon döpt honom till ett pojknamn. Men tror detta kommer gå över med henne, hon skulle ju säga upp kontakten med mig om jag hade sex med johan, och opps, visst haft det typ 5 ggr :O Och hon är min vän än ;) Mycket snack :( 

Lite för denna gången :) Puss Malin!

...

Du är underbar! Tråkigt att du inte mår bra idag, hade hoppats jag hade kunnat hjälpa dig :(

RSS 2.0