Trött på det här..

Börjar tröttna på killar och vänner ibland, nu har jag ingen kontakt alls med killen jag skrev om i förra inlägget, han var dryg mot mig i en eller två månader innan vi nu sa upp kontakten. Han har gnällt och skällt på mig hur jag är som person och vem och vilka han gillar och inte och med andra ord vilka jag inte fick umgås med enligt honom för han inte gillade dem..

Nu är allt det slut och jag kan umgås med vem jag vill när jag vill utan hans gnäll om dem, väldigt skönt men samtidigt saknar jag dem bra dagarna vi haft. Tänkte på det häromdagen och drömde om det häromnatten. Samtidigt som de är skönt att vi inte har kontakt så är det jobbigt med =( Drömde ju om honom som sagt häromnatten och då var allt som vanligt först han var sur och tvär mot mig som han varit på sistone men sen efter ett tag så gick vi iaf ifrån folket för att prata och först pratar vi sen så kramar han mig och vå står länge och väl kvar och kramas och de kändes så verkligt så när jag vaknade så blev jag faktiskt lite besviken för att det inte var sant eller hade hänt, gillar hans kramar.

Men iaf det som tog död på vår vänskap var att han inte gillade att jag gillade de han skrev på fb. Och då skrev han i chatten och vi grälade fram och tillbaka, tillslut så skrev jag bara "varför är du ens vän med mig här? enda du gör är ju att gnälla mig.." Det svaret jag fick på det var att jag blev borttagen och blockad. Så då gick jag in och blockade hans mail han har registrerad på sin fb. Så nu har vi ingen kontakt, möttes i torsdags när dem hade 25% på mekonomen på kvällen vi hälsade inte på varandra och tittade typ åt varsitt håll, men mamma var med mig och hon hälsade på honom och han hälsade tillbaka tror jag.

Nej, tror jag ska lägga ner allt som har med killar att göra för det verkar ändå bara skita sig i slutändan. Menar de enda jag är "vän" med av mina gamla flammor eller vad man ska säga är Johan och Basti och då har vi ändå väldigt dåligt med kontakt. Men vi är iaf inte ovänner som jag är med typ Sven och nu Jojje. Men förra sommaren när jag var på krogen men stod utanför för mina vänner rökte så kom Sven och hans nya tjej, han tjej peta mig på axeln och hälsa, sven gick bara bredvid men när dem gått förbi mig så vände sven sig om och kollade på mig en bra stund innan han kollade framåt igen.

Sen de här med vänner, jag tycker att är man vänner så kan väl båda höra av sig och inte bara en hela tiden, eller?! Men så är det inte med en vän utan på senaste tiden så är det bara jag som hört av mig och har varit så sedan i somras eller i våras och nu har jag tröttnat på det så har inte hört av mig på över en vecka och med det så har vi inte haft någon kontakt alls. Hon går under den tron just nu att vill någon ses får den höra av sig. Sen i nästa gnäller hon typ för att hon suttit själv? Men är ju bara att höra av sig till någon för att få sällskap då! Menar jag har inget jobb så har all tid i världen att ses..

Nu ska hon även flytta ihop med en kompis till henne och tror mig veta vem och det gör då att vi kommer ses ännu mindre då hennes vän röker inne så det är som en gaskammare för en ickerökare som jag. Inget positivt, så det är väl tack och adjö med henne nu då. Vi som haft konsant kontakt sedan i våras och pratat om allt. Tråkigt men sant.

Over and out. Lite av det som hänt på senaste iaf.

RSS 2.0