Åhhh, killar.

Hm vad ska man göra åt alla killar? Varför inte kärleken vara lite lättare ibland? Tycker den mest är jobbig, skapar massa problem ibland svartsjuka, lögner. Mycket illa. Gillar Johan ännu mer för varje dag, han är såå fin i mina ögon. Men mina vänner varnar mig för att det ska bli samma med honom som med Sven. En av mina vänner är även Johans granne, hon sa till mig att han var inget att satsa på, han var ingen pojkvän, men det måste han ha varit eftersom han haft en del flickvänner, han berättar massa saker om han själv vilket jag gillar starkt känns som man får en starkare relation till varandra, som nu i helgen när jag körde honom och hans vän till vännen, då berättade han att hans ett ex bodde granne med hans vän och att han gett henne grejer till hennes bil för 2500:- när hon fyllde år och han tyckte inte det var något konsigt när han tjänade 29000kr i månaden att ge henne det. Men sen att hon skulle dumpa honom 2 veckor efter var väl kanske inte så snällt. Han är bara så mysig. Och överaskar en med att emellanåt komma med någon gullig komplimang eller något man inte väntat sig, helt galen är han med. Han kan göra i stort sett vad som helst. 

Skulle köra honom hem från krogen för någon vecka sedan, men några av hans vänner som jag med skulle köra skulle bara plocka ut lite pengar, så han jag och en vän till honom stog och väntade på dem, och medans vi står där helt plötsligt säger Johan ba "kom hit, Malin" och jag gå emot honom, då lägger han armen om min och säger "Du är bara för söt" Hur glad blir man bara inte då när något sådant kommer helt från ingenstans :) Sen en annan gång, så hade jag varit på krogen på fredagen och var lite bakis dagen efter så softade hela dagen och kvällen, men vid kanske 21 så ringer johan och frågar om jag kan köra hem honom till hans för att han skulle byta kläder, så åkte in hämtade honom och en annan vän, och det första han säger är "Jag vet någon som var full igår, jo MALIN. Hahaha" Hörde av mig till honom natten innan och försökte få ned honom till krogen. Men sen så åkte vi iaf hem till honom, han bytte kläder sen åkte vi igen, och när vi sen åker så knäpper han upp byxorna, sen drar han ner dem bak och lutar sig utanför fönstret och moonar för folk, och vi kör ner i garaget där det är en del folk som han moonar för, sen när vi är påväg tillbaka till vännen han festade hos så säger han att "jag fick dig att le och bli på bra humör, du såg så deprimerad ut". Det var lite gulligt tyckte jag :) Härlig kille säger jag bara :) Hur mysig som helst, älskar att ligga bredvid honom i sängen och han håller om en, såå mysigt.

Allt från mig denna gång. puss på er

Länge sedan..

Nu var det ettt tag sedan man skrev sist. Förlåt för det. Bara varit lite mycket nu, tagit studenten och det har varit sommar. Fått en hel del nya vänner, och förlorat några, gamla vänner har kommit tillbaka. Så det har hänt en del kan man säga. Sven som jag dejtade förut och halvt var tillsammans med, har kommit över honom nu. Visst jag gillar honom nog långt inne. Och vill helst inte umågs med honom och hans flickvän ihop(aldrig gillat hans flickvän även innan de blev tillsammans). Men han är nu ett avslutat kapitel. Och han har även kommit tillbaka och vi är nu vänner tror jag :) Glad för det. Inge ro Då varligt att vara ovänner. Hellre vän med honom. Alltid gillat att umgås med honom.

Har börjat umgås med johan och har nu planer på att flytta från ön. Har sökt två jobb, ett i eskilstuna och ett i stockholm. Tror det var vid globen typ =) Och Johan vill bort med så han tycker vi ska bo ihop. Och inte mig emot. Menar mitt lokalsinne är inte det bästa, har min mamma och hennes vännina som bevis, haha. Tror även jag börjat gilla johan lite. Är lite kul för första gången jag umicks med honom, så pratade han om hur jag skulle ragga på en vän till honom som han trodde jag gillade. Fast som för mig är typ som en bror. Men han sen senare på kvällen själv raggade lite på mig, skulle lämna några i stan och sen komma och hämta honom för att köra honom hem. Han undrade då om han kunde få en puss när jag kom tillbaka. och det sa jag att han fick om han lovade att inte somna. Vilket han sen hade gjort när vi kom tillbaka. Och han sover som en stock när han somnat. Har jag märkt. Han gav mig sen senare tipset att man skulle sätta sig på hans mage och hoppa lite. Då vaknade han :P Haha. Fatta då att han är svår väckt. Men han är hur go som helst. Brukar köra honom hem från krogen. Och ibland med utterst sällan träffa honom på krogen. Fast han är ju några år äldre så han kommer ju in på krogen som heter munkkällaren. Vilket är den krogen jag gillar bäst. Men är ju tyvärr för ung. Inte bra. Det brukar han ha lite kul för med. Att jag inte kommer in där. Några vänner till hans pappa som var med och festade med honom undrade varför inte jag var med och festade med dem. Då var han ganska snabb med att säga att jag var för ung och inte kom in :(

Men det är bara ca 1år kvar sen kommer jag in där med :) Längtar kan jag säga. Men i höst så kommer nog kanske Marcus ner och spelar. Han sa att han skulle göra det för min skull :) Då kommer jag in på munken. Då skriver Marcus mig på gästlistan så kommer jag in, och pratar med vakterna. Han är världens snällaste och gulligaste artist iaf. Även funderat på att tatuera in hans autograf. Så betydelsefull är han. Världens finaste människa. Jaja det blev ganska långt och har ännu mer att skriva. Men tror jag ska lugna mig lite. Annars blir väl alla lite less på att läsa. Men kommentera gärna. Skulle vara kul med lite feedback :)

Malin.

RSS 2.0